Tuinen van West Fest (buurtevenement)

18 juni 2023

Het Nazomerfestival voor buren, boeren en andere buitenlui!

Zondag 18 september 12:00 – 19:00 uur

Het festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden en achtergronden, vooral bewoners en gezinnen uit Nieuw-West.

Tijdens dit festival op de Polderheuvel in Tuinen van West is van alles te beleven voor jong en oud. Poppentheater, circusworkshops, theater, maakworkshops met kunstenaars, sport en spel, burenmarkt, (h)eerlijk eten en drinken en de hele dag zijn er bandjes en artiesten die de tuin vullen met prachtige muziek. Kom lekker ravotten, leren, spelen, ontdekken, proeven en experimenteren met een echte festival vibe!

Tuinen van West Fest wordt elk jaar door Ondernemersvereniging Tuinen van West georganiseerd op evenemententerrein de Polderheuvel. Het is bedoeld als passend evenement voor Tuinen van West, vier polders met (stads)landbouw, recreatie, sport, cultuur, natuur en duurzaamheid.

Ondernemersvereniging Tuinen van West organiseert dit festival samen met The Beach (kunst en duurzaamheid), UP Events (sport en spel) Podium Mozaïek (muziekprogramma). Nieuwe partners zijn De Meervaart (poetry) en Stadslandgoed Nieuw-West (expositie en aankleding). Dit jaar maakt voor het eerst ook een kofferbakmarkt (vanuit de buurt) deel uit van het programma.

BEWONERSBRIEF 2022