komm schon Alter 18-05 + De Zon 19-05

18 mei 2024

komm schon Alter is een festival voor een volwassen doelgroep. Je bent nooit te oud voor een feestje, namelijk! Op de dansvloeren van de Polderheuvel kan men swingen op hitjes van toen, dance klassiekers en nostalgische house platen. Naast muziek is er ook aandacht voor lekker vegetarisch eten, kunstinstallaties en chill-area’s. De sfeer is gemoedelijk en bezoekers komen voornamelijk uit Amsterdam en omgeving.

Achter de schermen werkt de organisatie hard aan de footprint van het festival, met veel aandacht voor groene energie (geen ronkende diesel aggregaten!), recycling van bekers en maatschappelijke betrokkenheid. Samen met de bezoekers wordt bijvoorbeeld gespaard om een nieuw bos aan te planten ter compensatie van de CO2 impact.

BEREIKBAARHEID

  • Kom je met de fiets? Navigeer naar: Piet Moeskopspad 20 (19 minuten vanaf Sloterdijk Station).
  • Pendelbussen vertrekken vlakbij Station Sloterdijk (Rhoneweg 2). Een retourticket is € 7,50, je kunt deze vooraf halen of ter plekke pinnen.
  • Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het festival, dus wij raden het sterk aan om niet met de auto te komen. Mocht het niet mogelijk zijn om van ander vervoer gebruik te maken, kan je een parkeerticket kopen in onze ticketshop. Maar let op: het is niet toegestaan om te parkeren in de aanliggende buurt. Houd er rekening mee dat we een goede relatie met onze buren willen behouden en het volgen van deze aanwijzingen ons in staat stelt om ons festival te blijven organiseren.